Leave Your Message
01 / 04
01020304

HOT SALE

Apa iku fiberglass?
Ngerti liyane babagan KOMPOSIT
Apa iku fiberglass?
Industri fiberglass asale saka Amerika Serikat. Serat kaca lair ing taun 1930-an. Ing Januari 1938, Owens Corning Fiberglass Company diadegaké ing Amerika Serikat, menehi tandha lair resmi industri serat kaca. Fiberglass minangka bahan non-logam anorganik kanthi sifat sing apik banget. Wis akeh kaluwihan kayata jampel apik, resistance panas kuwat, resistance karat apik, lan kekuatan mechanical dhuwur. Iki nggunakake pyrophyllite, pasir kuarsa, watu gamping, dolomit, boehmite, lan boehmite minangka bahan mentah. Sawise leleh suhu dhuwur, gambar kabel, Digawe kanthi nduwurke tumpukan, tenun lan pangolahan liyane. Panggunaan serat kaca saiki kalebu: 1. Fotovoltaik lan energi angin 2. Aerospace 3. Perahu 4. Lapangan otomotif 5. Kimia kimia 6. Elektronika lan listrik 7. Infrastruktur 8. Dekorasi arsitektur 9. Barang konsumen lan fasilitas industri 10. Olahraga lan luang lan 10 lapangan liyane.
01.
Apa serat karbon?
Ing taun 1892, Edison entuk paten kanggo panemuan persiapan filamen serat karbon. Bisa dikandhakake manawa iki minangka aplikasi komersial serat karbon skala gedhe pisanan. Serat karbon nuduhake serat kanthi kekuatan dhuwur lan modulus dhuwur kanthi kandungan karbon luwih saka 90%. Resistance suhu dhuwur rangking pisanan ing antarane kabeh serat kimia. Iki digawe saka serat akrilik lan serat viscose liwat karbonisasi oksidasi suhu dhuwur. Iki minangka bahan sing apik kanggo nggawe peralatan berteknologi tinggi kayata aerospace. Bidang aplikasi bahan serat karbon kalebu: 1. Aerospace 2. Olahraga lan luang 3. Industri listrik 4. Konstruksi 5. Energi 6. Medis lan kesehatan.
02.
Apa serat karbon? Apa serat karbon?
kenal karo kita

area aplikasi

ZBREHON ana ing ngarep manufaktur bahan komposit ing China, nyedhiyakake produk serat kaca lan produk serat karbon berkualitas tinggi kanggo pelanggan global. Produk kita akeh digunakake ing konstruksi, aerospace, otomotif lan transportasi, industri kimia lan kimia, pipa lan energi angin, elektronik lan listrik, industri olahraga lan luang.

KENAPA PILIH ZBREHON

ZBREHON minangka produsen utama bahan komposit, khusus ing produksi serat kaca berkualitas tinggi, bahan serat karbon. Kanggo 18 taun, perusahaan wis nyedhiyakake kualitas dhuwurSerat kaca sing disigar,Fiberglass mesh,Kain fiberglass,Semprotan fiberglass rovinglan bahan liyane kanggo akeh perusahaan ing bidang konstruksi, gawe kapal, omah lan olahraga luang.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, ZBREHON duwe sawetara jalur produksi sing maju, kanthi kapasitas produksi taunan ngluwihi 100.000 ton. Kanthi nggunakake pusat produksi ing China, perusahaan wis ngetrapake kontrol lengkap ing kabeh rantai industri, ngidini kontrol biaya sing signifikan lan nyedhiyakake bahan komposit kanthi rega kompetitif kanggo mitra. Rangkaian lengkap produk fiberglass ZBREHON kalebufiberglass bebas alkali roving,serat kaca sing disigar,tikar serat kaca sing disigar,tenunan fiberglass rovinglan liyane, mesthekake yen iku meets macem-macem kabutuhan industri bahan komposit berkembang lan aplikasi sing saya nyebar.

Nanggepi tren pembangunan iki, ZBREHON wis setya sumber daya substansial kanggo nggedhekake dodolan fiberglass lan produk serat karbon, lan wis diekspor menyang Rusia, Turki, Eropah, pasar Asia Tenggara. ZBREHON kanthi hormat ngundang bisnis saka sak ndonya kanggo melu kerjasama sing jero ing bidangtenogo,transportasi,penerbangan,lankonstruksi, ngarahake nyedhiyakake produk lan solusi sing marem kanggo mitra sing luwih akeh.

ndeleng liyane

APLIKASI MATERI KOMPOSIT

Minangka produser ngarep saka serat karbon bala lan sistem resin, lan supplier pimpinan donya kanggo bahan udara komersial, mobil, galangan kapal, arsitektur lan industri medical, kita minangka kekuatan ing atusan produk sing ditawakake ing macem-macem pasar ing ndonya.

INOVASI & PAWARTA SAKA ANAK

Kita lagi nyurung wates nalika nerangake pangembangan produk lan teknologi canggih. Waca warta paling anyar saka ZBREHON.

Hubungi kita, njaluk produk kualitas lan layanan enten.