Leave Your Message
01 / 04
01020304

Penjualan panas

Naon fiberglass?
NYAHO langkung seueur ngeunaan KOMPOSIT
Naon fiberglass?
Industri fiberglass asalna di Amérika Serikat. Serat kaca lahir taun 1930-an. Dina Januari 1938, Owens Corning Fiberglass Company diadegkeun di Amérika Serikat, nandaan lahirna resmi industri serat gelas. Fiberglass mangrupa bahan non-logam anorganik mibanda sipat alus teuing. Cai mibanda loba kaunggulan kayaning insulasi alus, résistansi panas kuat, résistansi korosi alus, sarta kakuatan mékanis tinggi. Éta ngagunakeun pyrophyllite, keusik kuarsa, batu kapur, dolomit, boehmite, sareng boehmite salaku bahan baku. Saatos lebur-suhu luhur, gambar kawat, Dijieun ku pungkal, anyaman sarta séjén processing.The kagunaan ayeuna serat kaca ngawengku: 1. Photovoltaic jeung énergi angin 2. Aerospace 3. Parahu 4. widang otomotif 5. Kimia kimia 6. Éléktronik jeung listrik 7. Infrastruktur 8. Hiasan arsitéktur 9. Barang konsumén jeung fasilitas industri 10. Olahraga jeung luang jeung lianna 10 widang.
01.
Naon serat karbon?
Dina 1892, Edison meunang patén pikeun penemuan persiapan filamén serat karbon. Bisa disebutkeun yén ieu téh aplikasi komérsial badag skala munggaran serat karbon. Serat karbon nujul kana serat-kakuatan luhur sareng serat modulus tinggi kalayan eusi karbon langkung ti 90%. résistansi suhu luhur rengking kahiji diantara sakabeh serat kimiawi. Éta dijieun tina serat akrilik sareng serat viscose ngaliwatan karbonisasi oksidasi suhu luhur. Éta mangrupikeun bahan anu saé pikeun manufaktur alat-alat téknologi tinggi sapertos aerospace. Widang aplikasi bahan serat karbon ngawengku: 1. Aerospace 2. Olahraga jeung luang 3. Industri listrik 4. Konstruksi 5. Énergi 6. Médis jeung kaséhatan.
02.
Naon serat karbon? Naon serat karbon?
kenalkeun urang

wewengkon aplikasi

ZBREHON aya di payuneun manufaktur bahan komposit di China, nyayogikeun produk serat gelas kualitas luhur sareng produk serat karbon ka konsumén global. Produk urang seueur dianggo dina konstruksi, aerospace, otomotif sareng transportasi, industri kimia sareng kimia, pipa sareng énergi angin, éléktronik sareng listrik, industri olahraga sareng luang.

Naha milih ZBREHON

ZBREHON mangrupakeun produsén ngarah bahan komposit, specializing dina produksi serat kaca kualitas luhur, bahan serat karbon. Pikeun 18 taun, parusahaan geus nyadiakeun kualitas luhurFiberglass dicincang untaian,Fiberglass bolong,lawon fiberglass,Fiberglass nyemprot rovingjeung bahan séjén pikeun loba usaha dina widang konstruksi, shipbuilding, perumahan jeung olahraga luang.

Sanggeus taun pangwangunan, ZBREHON ngabogaan sajumlah garis produksi canggih, achieving kapasitas produksi taunan ngaleuwihan 100.000 ton. Leveraging puseur produksi na di Cina, parusahaan geus ngadegkeun kontrol lengkep dina sakabéh ranté industri, sahingga pikeun kontrol ongkos signifikan jeung penyediaan bahan komposit dibanderol competitively ka mitra na. Rangkaian komprehensif produk fiberglass ZBREHON kalebetAlkali-gratis fiberglass roving,serat kaca dicincang untaian,fiberglass dicincang strand mat,fiberglass anyaman rovingsarta leuwih, mastikeun yén éta meets rupa-rupa kaperluan industri bahan komposit ngembang sarta aplikasi beuki nyebar na.

Dina respon kana trend ngembangkeun ieu, ZBREHON geus komitmen sumberdaya badag rék dilegakeun jualan orat jeung serat karbon produk na, sarta geus diékspor ka Rusia, Turki, Éropa, pasar Asia Tenggara. ZBREHON kalayan hormat ngajak usaha ti sakumna dunya pikeun kalibet dina kerjasama anu jero dina widangtanaga,angkutan,penerbangan,jeungpangwangunan, Tujuan nyadiakeun produk jeung solusi nyugemakeun ka rentang lega mitra.

nempo leuwih

APLIKASI BAHAN KOMPOSIT

Salaku produser runner hareup tulangan serat karbon jeung sistem résin, sarta supplier pamimpin dunya pikeun bahan hawa komérsial, mobil, shipbuilding, arsitektur jeung industri médis, kami kakuatan dina ratusan produk ditawarkeun dina sababaraha pasar sakuliah dunya.

INOVASI & wartos ti barudak

Kami ngadorong wates-wates ngeunaan pamekaran produk sareng téknologi canggih. Baca beja panganyarna ti ZBREHON.

Contact us, meunang produk kualitas sarta layanan attentive.