Leave Your Message
【Mata'aiga Maketi】 2023 lipoti au'ili'ili ile tulaga quo ole alamanuia tu'ufa'atasi ole lalolagi (2): mea tu'ufa'atasi mo va'alele

Alamanuia Va'aiga

【Mata'aiga Maketi】 2023 lipoti au'ili'ili ile tulaga quo ole alamanuia tu'ufa'atasi ole lalolagi (2): mea tu'ufa'atasi mo va'alele

2023-10-30

1.0 Aotelega


Ina ia faafaigofieina le aufaipisinisi pisinisi ia malamalama i le tulaga quo o le lalolagi composites alamanuia i tausaga talu ai, aemaise lava i le 2022, o lenei upega tafaʻilagi ua faʻalauiloaina se faasologa o lipoti auʻiliʻili i le tulaga quo o le lalolagi composites alamanuia i le 2023. Faʻaauau mai le tusiga muamua. , o lenei lomiga o le a otooto puupuu ai le tulaga o loʻo i ai nei o le lalolagi faʻapipiʻi meafaitino alamanuia i le malae vaalele i le 2022.


2.0 manuia fefiloi mo le kamupani vaalele


I le aotelega, o le maketi aerospace a le lalolagi e tele lava i totonu o teritori lelei, o se tala lelei. Ae o le tala leaga o le gaosiga o pisinisi ua vavae ese mai le soifua maloloina o maketi ona o le faʻalavelaveina o laina sapalai. O le i'uga, na toe amata lemu tele nai lo le mea na fa'amoemoeina.


【Mata'aiga Maketi】 2023 lipoti au'ili'ili ile tulaga quo ole alamanuia tu'ufa'atasi ole lalolagi (2): mea tu'ufa'atasi mo va'alele


Muamua o le maketi, faʻatasi ai ma tupe faʻaalu a le lalolagi atoa e oʻo atu i tulaga maualuga i le 2021, e sili atu i le $ 2 miliona mo le taimi muamua ona o le taua i le va o Rusia / Iukureini ma feeseeseaiga faifaipea i le Pasefika i Sisifo. O loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia i le 5% i le tausaga, e ui o le tau o le tau e faʻalavelave ai le malosi faʻatau. O le maketi o vaalele tau e matua lelei lava, ona e manaʻomia e malo tetele ona toe faʻaleleia a latou militeri e faʻafeiloaʻi ai fili nai lo le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma taua maualalo.


O va'alele fa'atau pisinisi ta'itasi o le vaega pito sili lea a tagata lautele ma e malosi tele le mana'oga. O vaalele e masani ona tautua i maketi i totonu o le atunuu, ma maketi i fafo atu o Saina ua toe foi i le 2019 tulaga. O auala i totonu o le atunu'u o se 'au'aunaga fa'atau, ma o kamupani va'alele e leai se malosi tau. O le mea lea, o le tamaoaiga o auaunaga i totonu o le atunuu e faalagolago i le taofiofia o tau. A $100/paila le suauu, afai e iai se Airbus A320Neo po o Boeing 737 MAX a se kamupani vaalele ae leai ni ana tauva, e mafai e se kamupani vaalele e iai vaalele faaonaponei ona manumalo i le tauvaga i le tau ma tupe mama. O lea foi e manuia ai le ala e tasi mai le tau maualuga o le suauu.


【Mata'aiga Maketi】 2023 lipoti au'ili'ili ile tulaga quo ole alamanuia tu'ufa'atasi ole lalolagi (2): mea tu'ufa'atasi mo va'alele


O le tele o isi vaega o tagata lautele e fai lava si malosi. O le faʻaaogaina o vaalele pisinisi ua maualuga, ae o le maua o vaʻalele muamua na faʻatauvaʻa ua matua maualalo. O le backlog e fai si maualuga, faʻailoga e sili atu i luga ole 2019 tulaga, ma o le gaosiga e tusa ma le 2019 tulaga.


Pau lava le maketi aerospace e mafai ona taʻua vaivai o vaalele masaga lua. O le fa'ama'i fou o le niumonia o le fa'ama'i muamua, sili ma sili ona umi na a'afia ai feoaiga fa'avaomalo. O le mea lea na tupu ai se tulaga mata'utia e lua-auala ova le malosi. O le faʻatupulaia o le matafaioi a le vaega lona tolu o faʻatupeina ua faʻateleina ai le faʻafitauli o auala lua, ona o le au faʻatau ma isi tagata faʻatupeina e sili atu le faʻatupeina o auala taʻitasi, aemaise lava ona o le tele o latou tagata faʻatau. I le taimi lava e tasi, o le faʻatupulaia o gafatia o vaalele fou e tasi-aisle (toe, le A320neo ma le 737 MAX) ua avea ai i latou ma se isi mea i vaalele masaga i luga o auala faʻavaomalo ma umi, aemaise lava i itu uma e lua o le Atelani.


O le mea e leaga ai, o nei va'alele masaga-aisle o va'alele sivili sili ona tu'ufa'atasia, o lea e fa'alagolago tele ai le fa'alapotopotoga tu'ufa'atasi i mea e maua mai va'alele a le militeri. O iinei, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le F-35, e oʻo atu i le 156 i le tausaga i nai tausaga o lumanaʻi. O le a sosoo ai ma le Northrop's B-21 Raider stealth bomber, lea e tatau ona ulufale atu i le gaosiga, ma le Air Force's Next Generation Air Superiority polokalame vaalele tau, lea e tatau ona ulufale atu i le gaosiga i le faaiuga o le sefulu tausaga.


【Mata'aiga Maketi】 2023 lipoti au'ili'ili ile tulaga quo ole alamanuia tu'ufa'atasi ole lalolagi (2): mea tu'ufa'atasi mo va'alele


Ae ui i lea, ona o nei galuega uma a tagata lautele ma militeri, e leʻi ausia sini gaosiga i maketi uma. O le fa'afitauli e sili ona mata'utia ile faiga ole gaosiga ole afi, lea ole lafoa'i ma fa'ama'i ose fa'alavelave matuia. O le tele o nei mea o le titanium, ma o le faʻalavelave faʻatupu taua o sapalai titanium a Rusia - ofo fua e kamupani i Sisifo ona ua le mafai e Rusia ona faia ni laasaga e taofia ai le auina atu i fafo - na faʻateleina ai faʻafitauli sapalai muamua.


E le gata i lea, o se vaega tele o le faafitauli e sau i lalo i le galue. O le utiuti o le maketi o tagata faigaluega, faatasi ai ma le mea moni e faapea o le tamaoaiga ua faatoa maua lona uluai toe faaleleia, o vaalele faapisinisi e fai si tuai pe a faatusatusa i isi alamanuia ma o lea ua tuai ai ona faafaigaluega, ma mafua ai ona tuai tele.


O loʻo tumau pea le malosi o maketi vaʻalele a le malo ma le militeri, faʻatasi ai ma le faʻatuai o le gaosiga e faʻamalosia ai nisi faʻatonuga mai le au fai vaalele. O le mea lea, o loʻo i ai se avanoa lelei e manuia ai lenei vaega o le tamaoaiga mai le malulu i isi vaega, faʻaititia le tau o gaosiga ma faʻasaʻoloto ai tagata faigaluega. O lona uiga e fai si laititi le tuputupu aʻe i le isi 18 i le 24 masina, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia lelei ma le maualalo o tau.


【So'oga fa'asinomaga】https://mp.weixin.qq.com/s/qEwEVBQgNQo7OqGdEMd2jw


ZBREHON lou poto fa'apitoa e fo'ia fa'afitauli tu'ufa'atasi

Filifili ZBREHON, filifili tomai


Upega tafaʻilagi: www.zbrehoncf.com


I-meli:


sales1@zbrehon.cn


sales2@zbrehon.cn


Telefoni:


+8615001978695


+8618577797991